Oppussing og reabilitering.

Søndag startet vi dagen med hver sin runde i lysløypa. Jeg må bare skryte litt av Vesla som er så utrolig flink på tur. Ho går løs fordi ho er veldig lydig. Vi møtte til og med en lite jack russel ved en bakketopp, og hundene var en meter fra hverandre når jeg så den. Jeg måtte si her 2 ganger fordi ho ble litt forfjamsa men da kom ho. Det er godt at ho i hvert fall funker på tur dersom jeg ikke kan kunkurere med henne. Men jeg har ikke gitt opp håpet.

 

 

6

 

 

På kvelden trena jeg agility med Snuppa. De to andre fikk 10 minutter hver seg med lydighet.

Mandag morgen var vi på Jeløya for siste kontroll av Jimmy. Dyrlegen var meget fornøyd med han og ønsket oss lykke til videre.

 

 

9

 

 

På vei hjem besøkte jeg mormor som nå er på hjemmet igjen. Ho ble som vanlig veldig glad for å få besøk.

Så dro vi rett til lysløypa og gikk tur.

 

 

1

 

 

Så var det ut og kjøpe maling, sparkel og pensel. Kællen er bortreist fra mandag til fredag og jeg bestemte meg for å pusse opp soverommet mens han er borte. Så når jeg kom hjem var det å demontere et stort furuskap som jeg ikke trenger lenger, vaske og forberede til oppussing. På ettermiddagen fikk jeg besøk av sønnen min og samboeren hans som nettopp hadde kommet hjem etter en uke i syden. Og på kvelden var jeg så sliten at jeg ikke orket annet enn å hvile på sofaen.

 

 

7

 

 

Tirsdag gikk vi en liten luftetur på morgenen før vi dro til Linda Ulvedalen (rehabiliteringsenter). Jimmy fikk behandling og et skikkelig treningsprogram og beskjed om at der skulle vi ha vært for lenge siden. Jeg reagerte jo på at Jimmy ble friskmeldt såpass tidlig og Linda var mer enn enig med meg. Så nå er det på med båndet igjen og følge treningsprogrammet 3 ganger om dagen. Det var ikke mindre enn 2 cm. forskjell på muskulaturen i bakbena hans som tyder på feilbelastning. Jimmy var overaskende flink og rolig under bahandling og sovnet hos Linda, så det gjorde tydligvis godt.

 

 

6

 

 

Resten av dagen var det kun avslapping på hundene og jeg fikk endelig begynt å male litt. Litt kjedelig når jeg ser at jeg må ha 2-3 strøk. 2 der det er malt fra før og 3 på den umalte veggen. Taket er heldigvis hvitt og greier seg med et strøk. Og med hodepine og kjempesliten som jeg var så ble det sofaen også denne kvelden.

 

 

1

 

 

I går dro jeg på trelasten for å kjøpe planker til kavalettreninga til Jimmy. Så dro jeg til fotballbanen og trena lydighet med jentene mens Jimmy fik starte på treningsprogrammet sitt. Og jammen blir det hektiske dager når han skal trenes 3 ganger daglig og jeg i tillegg skal male rommet. Men malejobben går jo ingen steder så her får vi prioritere så vi får gjort det som er viktig i hvert fall.

 

 

2

 

 

Og siden treningsprogrammet inneholder blant annet 3 turer daglig så ble det tur i Dahlskogen i går kveld på alle tre før mørket kom. På vei hjem var jeg på Sellebakk og sjekket den nye dyrebutikken Buddy på åpningsdagen. Der kjøpte jeg en Haltisele med feste foran, til Jimmy, for han skal ikke dra sånn som han gjør. Nå gjør vi som Linda sier så blir det nok bra til slutt håper jeg. Okei, jeg kjøpte 2 liter is også da og kosa meg på sofaen resten av kvelden. Etter å ha malt taket og to vegger, to strøk på den ene, var jeg utslitt.

 

 

5

 

 

Her sitter Jimmy pent mens jeg iser ned albuen som også må gjøres 3 ganger daglig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Oppussing og reabilitering.

  1. Så flink du er til å pusse opp. Har et par rom oppe hos meg som trenger opppussing også. Naboen har nøkkel he, he.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s