Og sånn går no dagan.

Mandag våknet jeg med migrene. Men heldigvis virket tabletten denne gangen også. Så da ble det tur i Lysløypa igjen. Fin trim for meg også når jeg går med en og en hund. Når jeg gikk med Jimmy så kom den samme fox terrieren som jeg slet med en vinter for 5 år siden. Jeg prøvde og skrå over jordet for å unngå å møte de, men han var løs og eier har like god kontroll nå som for 5 år siden. Så jeg bare løfta opp Jimmy og gikk videre som om han ikke var der og da snudde han jo til slutt.

1

På kvelden dro jeg på Evenrød for å trene. Men jeg hadde litt murring i hodet så det ble ikke noe greie på den treninga. Utstyret lå i bilen så hundene fikk bare litt trening uten utstyr. Men jeg syns likevel at vi fikk mye ut av kvelden, selv om jeg var litt redusert.

 

11

 

Tirsdag gikk vi også tur i lysløypa. Alle hundene får gå løse fordi de kommer så fort jeg roper. Vesla og Jimmy er i bånd når jeg møter folk mens Snuppa går på plass. Det virker ikke som om folk er vandt til at hundeiere har kontroll, for jeg får mange venlige smil og koselige kommentarer.

 

16

På kvelden var det agilitytrening med Snuppa. De andre var med i bilen og fikk hver sin luftetur før trening.

 

8

 

Onsdag fikk de kun en kort luftetur i skogen ved Evenrød på morran. Og kl.10 møtte jeg et par andre i ridehuset på Veum for å lage gulv til ag hinderene. Vi lagde et gulv av paller så nå blir alt mye lettere når vi skal begynne å trene inne. Det var veldig tungvint i fjor så det blir nok deilig.

 

15

Og siden jeg hadde litt tid før middag så rakk vi en tur i lysløypa også. På kvelden var jeg på Evenrød igjen, på møte i agilitykomiteen så da ble det en rolig kveld for hundene.

 

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Og sånn går no dagan.

  1. Dagene går nok fort for deg vil jeg tro. Du har jo masse på programmet, alltid. Flink du Nina.
    Kos dere masse i det fine høstværet hjemme. Her har det også endelig blitt litt kjøligere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s