Bare en gang med agilitytrening denne uka også.

Fredag formiddag var vi på Evnerød og trena lydighet. Denne uka jeg trappet ned friheten til Jimmy og fredag haltet han ikke i det hele tatt.

 

 

011

 

 

På kvelden var vi på Evenrød igjen. Først fikk alle tre hver sin luftetur før Snuppa fikk trene agility. Så fikk vi en trening med agility denne uka også da. Jimmy fikk styrke benet sitt litt på den store ballen når vi kom hjem.

 

 

1

 

 

Lørdag formiddag hadde jeg tenkt meg i Dahlskogen. Men når jeg rygget ut av gården så hørte jeg på radioen at elgejakta hadde begynt, og at jegerne var ekstra ivrige de første dagene. Det regnet og jeg hadde på grønt regntøy så da dro jeg til lysløypa isteden. Nå har det jo vært frost så da regner jeg med at huggormen har gått i hi. Jeg møtte heldigvis ikke noen.

 

 

1

 

 

Jeg hadde ansvar for agilitytreninga, men jeg trener ikke når det er så vått. Gresset blir så glatt og jeg er redd for skader. Men jeg kjørte opp på Evenrød tilfelle noen andre ville trene. Men der var det ganske tomt så jeg dro igjen.

 

 

35

 

 

I dag gikk jeg først en runde rundt kvartelet her med Jimmy. Deretter fikk de to andre springe løse på fotballbanen mens jeg trena litt på sidelengs og baklengs løping. Jammen gjør jeg mye rart for den agilityen.

 

 

2

 

 

Jeg hadde planer om å trene både Lp og Ag i dag men det ble det ikke noe av. Jeg og kællen tok heller og ryddet i garasjen og fikk satt inn grill og hagebøbler. Så da gikk den dagen. Og da var jeg så sliten at jeg ikke orket å gå ut noe mer.

 

 

bilde

 

 

Så når Jimmy begynte å bli litt rastløs på kvelden så fikk han og Snuppa trene litt på ballen og litt på dokrakken. Rannveig sa at det var bra for Jimmy nå så da gjør vi selvfølgelig det.

 

 

6

 

 

Vesla fikk også prøve. Men ho syns jo alt er skummelt så jeg gadd ikke mase med ho.

 

 

5

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Bare en gang med agilitytrening denne uka også.

 1. Forstår godt at du ikke trener ag i regnevær. Må jo være lett å få skader både på to og firbente med den farten.
  Godt det går bra med lillegutten.

  • Det stemmer det Lisbeth. Vi kan faktisk skade oss begge to når det er så glatt. Og det vil vi unngå. 😉
   Han halter litt til og fra dessverre. Håper det er normalt. Vi tar det pent i hvert fall. 🙂

 2. Åsa, Ferdinand og Katla sier:

  Skrev en kommentar i går, men den må ha blitt borte 😦 Håper det går bra med beinet til Jimmy. Ikke noe særlig at han halter, men bra at du har klart å regulere aktiviteten slik at han beveger seg fint igjen! Høres smart ut å ikke rote seg inn i elgskogen i kamuflasjeregntøy med en gang de har sluppet jegerene løs 😉

  • Så rart. Jeg husker at jeg svarte på den også, og det er også borte. 😦
   Jimmy halter litt til og fra men kiropraktoren kunne ikke finne noe vondt i benet. Håper det går seg til og blir helt bra. Han får bare roe ned littegrann. 🙂
   Tror nok det er lurt ja. Er redd for både meg og hundene jeg da. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s