Den store sovedagen.

Fredag gikk jeg tur med Pontus og Snuppa på formiddagen.  Så tok jeg årets første tur på Titanbanen for en Lp økt med Vesla. Jeg ble litt overaska over hvordan det så ut der. Så ut som noen store maskiner hadde kjørt utpå der og over halve banen var bare lere. Men jeg fikk trena øverst på banen og jeg sier bare en ting om Vesla. Fy faan for en Lp hund. Jeg håper for alt i verden at ho skal funke trygt sammen med fremmede hunder etterhvert så jeg igjen kan konkurere med henne. Ho er jo bare helt rå.

020

På kvelden var jeg på Evenrød og trena Ag med Snuppa. Jimmy var selvfølgelig med og fikk komme ut og hilse og vise seg fram før trening. Ellers sover han godt i bilen og det er veldig deilig. Vi var kun 4 stk. på trening så vi ble tidlig ferdig. Ikke noe er bedre enn å komme seg hjem i sofaen en fredagskveld.

021

I dag våkna vi opp til regn og vind. Da bestemte jeg meg for å ta sjangsen på en tur i Dahlskogen. Av en eller annen merkelig grunn så har jeg klart å innbille meg selv at det ikke er orm i skogen når det regner. Hehehe!

026

Først ble det en runde med Snuppa og Pontus sammen. Så gikk jeg samme runde med Vesla. Og til slutt gikk jeg en liten tur med Jimmy. Grunnen til at Jimmy måtte vente til slutt var at skogen var veldig våt og jeg ville hjem med en gang så han ikke skulle fryse. Jimmy og jeg tusla rundt i 20 minutter og jeg benyttet alle anledninger til å trene innkalling. Det gikk selvfølgelig kjempebra og han storkoste seg.

019

Meningen var at jeg og Rune skulle trene agility i dag men siden det regnet og blåste sånn så lot vi det være. Men på grunn av overlevering av nøkkel så måtte vi møtes på Evenrød uansett. Da fikk Snuppa en liten ekstra tur mens jeg venta. Nå har det heldigvis slutta og regne men det blåser nordavind fra alle kanter.

017

I dag har hundene sovet mer enn normalt. Mulig det har med været og gjøre eller rett og slett fordi de begynner å bli vandt til hverandre. Uansett grunn så er det utrolig deilig. Jimmy begynte å mase litt med Vesla rett før han skulle ha mat i 17 tiden, så da tok jeg på han båndet og gikk en liten tur hjemme i gate her. Så sovnet han igjen og Vesla kunne også sove i fred. Jeg er nødt til å styre showet litt ellers tar det helt av og han blir overgira.

023

De siste nettene har Jimmy sovet helt til kl.07 på morran og da syns jeg det er helt greit å stå opp. Flinke gutten til mor som sover hele natta. Ellers er han en liten frekk og freidig terminator som absolutt ikke vil kose. Prøver vi å kose med han så biter han som en krokkodille, så det gidder vi ikke lenge. Men han er ille søt og blir nok kosete etterhvert håper jeg.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s