Endelig har jeg bil igjen.

Mandag var jeg uten bil så da bestemte jeg meg for asfalttur men hundene hver for seg. Selv om jeg foretrekker skogen så er det helt greit innimellom det også. Dessuten har sikkert hundene godt av litt variasjon. Alle 3 oppførte seg pent på tur. Jimmy fikk hilse på ei lita jente og det var kjempestas.

 

 

8

 

 

Alle tre fikk også springe litt løs på fotballbanen da den var innlagt i runden. På bildet av Snuppa ser dere feltet jeg bor på i bakgrunn.

 

 

4

 

 

Når alle hadde fått tur så fikk de kloklipp og de to hårete fikk pelsstell. Og siden jeg ikke hadde fått igjen bilen så tok jeg sykkelen til Lund`s gartneri på kvelden og hjalp til med å bære hinder som skulle flyttes inn på Hjørgunn. Når jeg syklet hjem igjen så sto det en elg å glante på meg inne i skogen. Jeg må innrømme at jeg var såpass redd at bilde eller film var uaktuelt. Jeg konsentrerte meg om å sykle pent og pyntelig videre.

 

 

2

 

 

Og siden jeg ikke fikk kommet på noe trening på kvelden så slappet vi av hjemme i sofaen. Og det var jammen deilig å hvile seg litt også.

 

 

bilde

 

 

I går ble det også asfalttur på hundene. De er fornøyde uansett hvor de går. Og da bilen min ikke var ferdig før nærmere kl.19 så rakk jeg ikke noen trening denne kvelden heller.

 

 

6

 

 

På vei hjem, midt ute i Tæsseskogen måtte jeg bremse for noe som jeg først trodde var et rådyr på vei ut i veibanen. Det var litt skumring men etter hvert så jeg at det var en diger hund. Jeg stoppet og satte på nødblinken og gikk ut. Der var det to unggutter som ikke klarte å få tak i hunden. Han var en kjempestor ritcback, tydelig ung og bøllete og bare drev å kødda med guttene. Jeg henta en ball med snor i bilen, sveiva den rundt, hoia litt og sprang vekk fra han. Han kom selvfølgelig i hundre og jeg tok tak i halsbåndet. Guttene ble litt flaue men takket for hjelpen.

 

 

5

 

 

I går fikk Jimmy en liten treningsøkt inne. Jeg har nesten ikke trena noe med han. Han er særdeles ukonsentrert og særdeles opptatt av snusing ute så jeg har vel egentlig bare latt han være valp. Men plutselig gikk det opp for meg at han ikke er valp lenger men unghund. Så da er det vel på tide å begynne å trene litt med det lille trollet.

 

 

8

 

 

Og jammen tok han en liten pause i bøllestrekene sine. Vi er heldig med været om dagen og jeg håper det varer. I dag har jeg bil igjen så da blir alt litt enklere.

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s