Helgens agilitystevne i IØHK

I går var vi på agilitystevne i Askim IØHK. Det ble ikke mye resultater og skryte av men vi hadde det dritgøy. Vi startet med agility kl.2 der vi fikk 2 riv og en vegring i slalomen. Det ga oss en 9.plass og jeg var veldig fornøyd med resten av løpet. Men tanke på at jeg startet en gang på nytt i slalomen så er jeg også veldig fornøyd med tida. Og jammen fikk vi med oss både tyggepinner og en leke her også.

 

 

7

 

 

Denne gangen var vi også med på åpen hopp. Der diska vi men mesteparten var jeg fornøyd med. Så til slutt var det hopp kl.3. At vi diska på denne banen var i hvert fall ikke noe flaut. Det var en bane som veldig få kom igjennom. Tror ikke det var fler enn en kan telle på en hånd. Men det var en veldig artig bane som jeg gjerne ville gått en gang til. Veldig fornøyd fra hinder nr.8 og ut. Jeg valgte feil løsning på hinder nr.4 og dermed diska vi. Men jeg vet selvfølgelig nå hvordan jeg skulle gått. Og de nye skoa var en god investering. De var grunnen til at jeg turte å gi jernet på slutten.

 

 

029

 

 

Snuppa er for meg en vinner, det er bare jeg som også må lære meg å bli det. Jeg skal ærlig innrømme at i det siste har det blitt for mye for meg. Det å skulle konkurere på høyt nivå i både agility og lydighet blir rett og slett for mye for både meg og Snuppa. Skal vi bli gode i begge deler så måtte vi har minst dobbelt så mange dager i uka, og jeg burde kanskje ikke hatt så store konsentrasjonsproblemer. Men uansett så er jeg stolt av det vi har fått til så langt.

 

 

067

 

 

Heldigvis rakk vi en tur i skogen på morran før vi dro på stevnet, for vi hadde sent oppmøte. På kvelden leverte jeg bilen min på verkstedet for å få den EU godkjent og å få byttet glødepluggene før kulda setter inn. Jeg hadde jo startproblemer i fjor vinter så jeg regner med at det er de som har skylda. En hel dag uten bil er jo helt pyton men sånn det bare.

 

 

071

 

 

Ellers er det mye grubling om dagen når det kommer til vintertrening. Det er ikke alltid ting blir som man ønsker og da må man kanskje omrokkere litt og svelge noen kameler for i det hele tatt få trena. Tenke og gruble blir man bare veldig sliten av, så det får jeg prøve å gjøre minst mulig av tror jeg.

 

 

7

 

 

Siste dag i september er det også sånn helt pluttselig så nå går tida fort. Jeg har meldt på 2 lydighetstevner til i høst og tar det som det kommer. Har jeg lyst så blir jeg med og har jeg ikke så driter jeg i det. Og agilitystevner har jeg også meldt meg på selvfølgelig. Jeg skjønner at jeg ikke kan trene agility 1 gang i uka i vinter om vi skal bli noe bedre.

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Helgens agilitystevne i IØHK

  1. Åsa, Ferdinand og Katla sier:

    Hørte det var utfordrende baner i Askim. Med tre hunder som trenes, så kreves det mye om man skal konkurrere på høyt nivå i flere grener. Jeg håper du får tilgang til vettige treingsfasiliteter i vinter. For agility mener jeg; for det er vel der hjertet ligger 😉

    • Jeg likte banene, men ikke alltid like lett å velge riktig løsning på første og eneste forsøk. Men sånt kommer forhåpentligvis med mere erfaring. 😉
      Ja, jeg må nok satse på agility siden det er mest moro. Og det er ikke noe offer for verken Snuppa eller meg egentlig. Også er det jo sånn at vi må nok droppe en innetrening i Lp til fordel for innetrening i Ag. Ag må jo trenes inne på vinteren mens Lp kan jo trenes en del ute også. 🙂

  2. Viktig å proritere Nina. Man kan rett og slett ikke rekke over alt selv om man gjerne vil. Lykke til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s