Begynner å bli mørke kvelder.

Nå har det vært bloggtørke her en stund. Dels på grunn av dårlig høstform og bildeproblemer. Torsdag forrige uke fikk jeg endelig kjøpt de agilityskoene jeg har løsta på lenge. Og Jimmy fikk nytt blått non stop halsbånd siden Snuppa har fått det røde.

 

 

1

 

 

Og siden det regnet så tok vi en kjapp luftetur på løkka. På kvelden trena vi lydighet i Stikkaåsen. Jeg fikk kommandering med begge jentene mens Jimmy bare trena ro.

 

 

042

 

 

Fredag gikk vi tur i Dahlskogen. Da slo Jimmy det friske benet sitt i en sten så jeg hørte det smalt. Han skrek ganske lenge så jeg var livredd for at det var brukket. Så gleden var stor da han etter en liten stund gikk videre. Samme kvelden på luftetur på Evenrød klarte han å hoppe ned i en grøft fra et jorde som var litt for høyt, og da pep han i det han landa. Altså en kjempeuheldig dag.

 

 

020

 

 

Og da etter en hel ukes agilitypause fikk Snuppa endelig trene agility. Blir altfor lite av det om dagen dessverre.

 

 

058

 

 

Lørdag startet vi med tur i Dahlskogen. Og på kvelden tok vi en lydighetsøkt på Borge ungdomskole.

 

 

046

 

 

Søndag ble det luftetur på Vetatoppen før vi dro på lydighetstevne i Stikkaåsen. Og siden Snuppable skikkelig skremt på første cupkvelden der oppe så var det ikke helt uventet at resultatet ble som det ble. Vi fikk 4 nuller, men resten var jeg fornøyd med. 3 av nullene kom rett og slett for at det var skummelt men den 4. der ho sprang i ruta når ho skulle apportere tar jeg på egen kappe.

De andre to fikk trene litt mens vi ventet. Takk til Hanne for bildene.

 

 

015

 

 

Mandag gikk jeg tur i Torsnes på et sted som jeg aldri har gått før. På kvelden var det lydighetstrening på Evenrød.

 

 

18

 

 

Tirsdag lufta jeg hundene ved bommen før vi dro på Evenrød for å trene lydighet. Det var bare jentene som fikk trene. Jimmy var fremdeles ikke bra i magen så jeg ville ikke gi han noen godbiter. Dermed fikk han bare være ute og kjede seg. Vi hadde hyggelig selskap på trening så vi fikk de forstyrrelsene vi trengte. Og siden Jimmy hadde fått en del møkk i pelsen som hadde stivna så valgte jeg å ta en tur til Vispen og la han svømme av seg møkka. Da fikk han jo trening også. To fluer i en smekk.

 

 

11

 

 

Og siden han ikke har blitt bra i magen av Zoo-Lac og Diarsanyl så kjørte jeg innom dyrlegen og kjøpte diettfor. Og jammen hjalp det. Fra og med da har han vært fin i magen. Endelig.

 

 

10

 

 

Onsdag var vi på løkka ved brua. Der fikk Jimmy både luftetur og spor. Sporet var ca.300 meter med 2 vinkler og 5 pinner. Og selv om han roter seg ut av sporet noen ganger så jobber han seg fint tilbake og finner alle pinnene. Jeg merker ikke sporet og er derfor nødt til å stole på han og lese han så godt jeg kan. Jeg vet kun hvilken retning sporet går men ikke hvor. Vet heller ikke hvor pinnene ligger så jeg ikke skal hjelpe han.

 

 

19

 

 

Jentene fikk bare springe løse. Og på kvelden fikk de fri for da var jeg i bursdagen til mamman min.

 

 

044

 

 

I går hente vi Pontus på morran som skal bli her til i kveld. Så dro vi på Evenrød der alle fikk lufte seg før vi trena lydighet sammen med en hyggelig gjeng. Vi kommanderte hverandre og skrævla og kosa oss. Vi ble vel der i nesten 4 timer. Sola skinte og vi hadde det helt topp.

 

 

008

 

 

På kvelden var det Lp cup i Stikkaåsen igjen. Jeg hadde bestemt meg for at Snuppa ikke skulle være med på cuppen lenger, da det ville ødelegge mer enn det gjorde nytte for ho. Jeg byttet derfor ut Snuppa med Vesla. Og siden Vesla fremdeles sliter med utagering så valgte jeg og stå over fellesøvelsene. Vesla trenger dette veldig så for ho var det bra. Og er vi heldige og når de målene jeg har satt meg så kanskje vi kan bli med på fellesøvelser til våren.

 

 

21

 

 

De andre var med og fikk luftet seg mens vi ventet.

Her var det -3,5 grader på morran i dag så nå blir det snart aktuelt med varmedress. Det var nesten rett fra t-trøye til varmedress, men vi kan ikke klage etter en sånn sommer. Og høstværet er jo også helt nydelig når det er litt kaldt om nattan.

 

 

 

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Begynner å bli mørke kvelder.

 1. Åsa, Ferdinand og Katla sier:

  Så bra at det gikk bra med foten til Jimmy! Man må nesten regne med litt kræsjer mens de blir kjent med kroppene sine, og heldigvis går det som regel bra! Sikkert lurt å trekke Snuppa fra cup’en. Ingen vits i å legge så mye press på hundene at det blir verre istedet for bedre 🙂

  • Ja da ble jeg veldig lettet, for jeg ble selvfølgelig livredd sånn som han skrek. 😉
   Ja jeg føler at det var det eneste rette å gjøre. Ho var helt tydelig preget av det som skjedde. Og det er ikke Lp vi skal satse på så derfor syns jeg det var riktig. 🙂

 2. Godt det gikk bra da han datt. Nå er det nok med syke hunder for deg synes jeg.
  Herlig med fint høstvær. Savner høstfargene, må nok ta en september hjemme om noen år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s